Çay
Çay; tein, kafein, teofilin ve antioksidanlar için doğal bir kaynaktır. İçinde bulunan mineraller nedeniyle kemik ve diş sağlığına faydalıdır. Ancak neredeyse hiç karbonhidrat, protein ve yağ içermez, Şeker ya da diğer katkılarla tatlandırılır.
Telefon: 0537 677 47 38 E-Mail: info@ugurmumcuparki.com.tr
Tüm Hafta : 10:00 - 24:00
Çay; tein, kafein, teofilin ve antioksidanlar için doğal bir kaynaktır. İçinde bulunan mineraller nedeniyle kemik ve diş sağlığına faydalıdır. Ancak neredeyse hiç karbonhidrat, protein ve yağ içermez, Şeker ya da diğer katkılarla tatlandırılır.
Türk Kahvesi; Dünyanın en eski kahve pişirme yöntemidir. Köpük, kahve ve telveden oluşur. Yumuşak ve kadifemsi köpüğü sayesinde damakta en uzun süre tadını devam ettiren kahve türüdür.
Geleneksel ve yöresel usuller ile üretilen Osmanlı Kahvesi Türkiye'nin en eski kahvecisi Tahmis Kahvesi'nde. Tahmis Kahvesi'nin Osmanlı Kahvesi 'nin içerisinde Öğütülmüş Harnup,Sahlep, Krema ,Kuru Kahve, Menengiç Kahvesi, Damla Sakızı ve Çikolata vardır.
Bitki çayları, genellikle kurutulmuş yapraklar, çiçekler, kökler veya meyvelerin sıcak suda demlenmesiyle elde edilen içeceklerdir. Çoğu bitki çayı kafein içermez, ancak bazıları hafif uyarıcı etkilere sahip olabilir. Melisa Çayı, Mate Çayı, Papatya Çayı, Kekik Çayı, Ihlamur, Adaçayı, Rezene Çayı, Hibiskus Çayı, Nane Çayı
Kuş Burnu - C vitamini açısından zengin olan kuşburnu, polifenol ve antioksidan içerir. Bunların yanında likopen, A, K, E, B vitaminlerini içermektedir. Oralet - Şeker asitliği düzenleyici, doğal portakal aroması,portakal konsantresi. Kivi - Şeker, Asitlik Düzenleyici (Sitrik asit), Topraklanmayı önleyici (Trikalsiyum fosfat), Kivi aroma verici, Vitamin C (Askorbik asit), Renklendirici (Green)
Sütlü ve Sade olarak ikram edilir.
Çikolata; kakao likörü, kakao yağı, şeker ve sütün çeşitli yüzdelerle imal edilmiş katı bir ürünüdür.
Şeker, modifiye mısır nişastası, yağsız süttozu, laktoz (süt ürünü), kıvam arttırıcı (guar gam), salep tozu (%2), aroma vericiler (salep, tarçın).